Simon Ådahl Frank Ådahl Dan Ådahl
En kväll med Dan, Frank & Simon Ådahl
Bröderna Ådahl tar med oss på en härlig resa i musik, tal och sång där syftet är att glädja, inspirera och skapa framtidstro tillsammans med en stor ekumenisk kör.

Det är 25 år sedan som bröderna Ådahl stod tillsammans på samma scen senast! Då var det på en kristen musikfestival på Scandinavium i Göteborg. 

För snart 50 år sedan kom brödernas första platta ut. Det var en EP där Frank och Simon, då 9 och 12 år, sjöng storebror Dans sånger. Sedan dess har mycket hänt, men musiken har alltid varit en viktig del i brödernas liv. Frank och Simon som artister, producenter och låtskrivare och Dan som musiklärare, turnéledare och låtskrivare.

Frank och Simon med i den kända gruppen Edin-Ådahl under 14 år och du minns säkert sången ”Som en vind” som vann den svenska melodifestivalen 1990.

Frank har kanske hörts mest av bröderna genom inspelningar och turnéer med en lång rad artister. Han har också bl.a.  gjort den svenska rösten på Disneys ”Lejonkungen" som setts av miljoner svenskar. Idag ägnar Frank stor del av sin tid till undervisning på Musikmakarna i hemstaden Örnsköldsvik men hörs och ses också i många olika konsertsammanhang ute i landet.

Simon har gett ut flera soloalbum, skrivit två böcker och reser på heltid sedan flera år i olika kyrkor och håller föredrag.

Dan har de senaste tjugo åren arbetat som processkartläggare och verksamhetsutvecklare, men på senaste tiden har lusten att göra låtar, spela och sjunga kommit tillbaka.

Spelas

Lördag 26 augusti 18.00

 

Speltid

1 timme 30 minuter, ej paus

 

Arrangör

Pingstkyrkan

Köp på Ticketmaster

Turistbyrån

0300-83 45 95