EXTREMisT KUL
Premiär! En dansclownföreställning för barn i åldern 6-12 år.

Tänk – att en pajas kan vara så kul, samtidigt som seriösa människor ibland är stora dummerjönsar. Vi möter tre coola, dansande, skojande clowner som gör musik och hittar på nya saker i sitt levande laboratorium där de testar var gränsen för det överdrivna går. I kaoset finns källan till alltings möjlighet och hopp.  

I EXTREMisT KUL tar vi på oss narrens glasögon och frågar oss hur vi människor kan fungera tillsammans trots våra olika synsätt, tankar och historier. Barnen dras successivt in i föreställningen tills de till slut är med och skapar musik och dansar tillsammans med artisterna.

EXTREMisT KUL är skapad av koreografen, dansaren och danspedagogen Robin Dingemans under ett residens på Kungsbacka Teater. Med dans som utgångspunkt skapar han fantasifulla föreställningar för barn och vuxna. Robin töjer på gränserna för koreografi och samarbetar ofta med både illustratörer, videokonstnärer, dramaturger, dansare och författare. I hans föreställningar finns ofta ett filosofiskt perspektiv eller utforskande tema.

Robin är född och uppvuxen på Aotearoa, Nya Zeeland. Han har en lång karriär som dansare i Europa med bland annat Fevered Sleep, Station House Opera och DV8 Physical Theatre. Nu är han baserad i Sverige.

EXTREMisT KUL är Rum för Dans samproduktion 2018.

Spelas

Lördag 1 september 15.00

 

Speltid

45 till 60 minuter

 

Arrangör

Rum för Dans

Köp på Ticketmaster

Turistbyrån

0300-83 45 95