Hjältar & superhjältar
För femte året i rad återkommer en av Sveriges största symfoniorkestrar till Kungsbacka Teater för att framföra musik som du nästan aldrig hör live!

Orkestern spelar musik som är förknippad med hjältar av olika slag, både vanliga hjältar och superhjältar och blandar klassisk musik, film- och dataspelsmusik. Du får höra filmusik ur Superman, Frozen, James Bond, Robin Hood, Batman och Schindler's List, dataspelsmusik ut Final Fantasy och klassisk musik som Wilhelm Tell av Rossini och Fanfar For the Common Man av Copland.

Gothia Concentus tar dig med på en resa genom verklighet och fiction. Vad är en hjälte? Vad gör någon till en hjälte? Orkestern försöker belysa dessa frågor och spela musik som är förknippad med både manliga och kvinnliga hjältar, både icke verkliga och verkliga historiska hjältar. Ett unikt program med en unik orkester.

Gothia Concentus från Göteborg är en av Sveriges största symfoniorkestrar på 90 musiker, som med sitt upplägg och programval lockar bra musiker från hela regionen.

 

Spelas

Söndag 11 juni 17.00

 

Speltid

2 timmar inklusive paus

 

Arrangör

Gothia Concentus

Köp på Ticketmaster

Turistbyrån

0300-83 45 95

 

Konsthallen

0300-83 42 84