Lisa Lystam Family Band och Bättre Begagnat
Lisa Lystam Family Band & Bättre Begagnat
En kväll i bluesens tecken där vi bland annat hyllar Totta Näslund.

Lisa Lystam Family Band - Sveriges mest bokade blues- & rootsband. För några år sedan intog Lisa Lystam Family Band den nordiska blues- och rootsscenen. Sedan dess har bandet blivit enormt eftertraktade och har spelat på de flesta stora bluesfestivalerna och klubbarna i Norden och Tyskland.

Bandet har lovordats av såväl publik som kritiker för deras förmåga att gjuta nytt liv i bluesgenren och deras konserter har beskrivits som spännande och glädjespridande upplevelser där ingen kväll är den andra lik. 

Även om den rootsiga kärnan ständigt är närvarande är Lisa Lystam Family Band mer än bara ett renodlat bluesband. Lystams röst har kraft och driv, men också en känslighet som bidrar till en musik full av reliefer. Med sig har hon fem fantastiska musiker som lyhört lyfter fram den musikaliska skapelsen.

På scen:
Lisa Lystam - sång, munspel
Fredrik Karlsson - gitarr
Mattias Gustafsson - gitarr
Johan Sund - bas
Patrik Thelin – trummor

”Gänget är tajt, snyggt och självklart, rör sig främst i sitt eget material […]. Publiken ger sitt tydliga bifall.” – NT 

"Lisa Lystam är en utmärkt sångerska med ett brett register och en scenisk auktoritet. Som vokalist står hon i centrum men det är gruppens samlade insats som verkligen imponerar." – Svenska Dagbladet. 

Klipp:
https://www.youtube.com/watch?v=S5S3ssc2o00

https://www.youtube.com/watch?v=CbhjugRsuuA

Bättre Begagnat
En hyllning till Totta Näslund och hans musik.

Bättre Begagnats personliga tolkningar av Tottas populäraste låtar har dragit fulla hus och blivit ett populärt inslag i de Västkustska sommarkvällarna. I april intar de Kungsbacka Teater.

På scen:
Tommy Berntsson - sång, akustisk gitarr
Pelle Andersson - sång, gitarr
Camilla Gustafsson - sång
Jonas Westgårdh - bas
Thomas Andersson - trummor
Patrik Marberg - gitarr
Kristian Torkelsson - klaviatur 

Spelas

Lördag 28 april 19.00

 

Speltid

Ca 2 tim 40 min inklusive paus

 

Arrangör

Föreningen Kungsbacka Jazz & Blues

Köp på Ticketmaster

Turistbyrån

0300-83 45 95