183 år tillsammans - Lill-Babs, Ann-Louise Hanson, Siw Malmkvist
Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Siw Malmkvist och Anne-Louise Hanson är tre giganter inom svensk showbiz. Tillsammans har de underhållit det svenska folket i 183 år.

En siffra som nästan känns overklig men som är sann.  

Vårens turné blev en enorm succé med lysande recensioner, utsålda konserthus och stående ovationer över hela landet! Det blev så lyckat att damerna kände att de vill ut och möta publiken igen.

Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Siw Malmkvist, Anne-Louise Hansson tre giganter inom svensk showbiz och med en erfarenhet inom artisteriet som få i vårt land besitter. Dessa tre legendarer har tillsammans underhållit det svenska folket i 183 år. En siffra som nästan känns overklig men som är sann.

Publiken kan förbereda sig på en magisk afton med anekdoter, humor och oförglömliga hits ackompanjerade av kapellmästare Benneth Fagerlund.

Ta chansen och se dessa fantastiska damer som började sin yrkesresa i mitten av 50 talet och som i årtionden tillhört den svenska artisteliten. Var och en har de sjungit sig in i den svenska musikhistorien och folksjälen för all framtid.

Varmt välkomna till en minnesvärd kväll!

Spelas

Måndag 20 november 19.00

 

Speltid

2 timmar 15 minuter inklusive paus

 

Arrangör

Westpoint Event och TMK Nöje

Köp på Ticketmaster

Turistbyrån

0300-83 45 95

 

Konsthallen

0300-83 42 86